// Be Mine Forever ♥
Disclaimer


Hi welcome to scha roslan's blogger :) I'm not the perfect one. But, im trying to be the perfect. Please be nice here ok! Do follow me and enjoy your reading :)

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone



Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Scha Roslan 2012.


Older Posts → | ← Newer Posts
1month with you sayang.
Tuesday, 4 September 2012 , 23:03 , 0 Comment[s]
HAPPY ANNIVERSARY 1MONTH MUHAMMAD MUHAIMIN BIN MOHD NOOR .

5/09/2012- Special day for me and muhaimin ^^ Alhamdulillah dah sebulan dgn muhaimin. Seriously mcm tk pcaye kot. Tapi tu laaa kenyataannyaaa :) Baru sebulan kita kenal kan tp mcm dah lama knl kan :p K taktau nk ckp mcm mne lagi happy gila dgn muhaimin ni act. Yeah, first of all Happy Anniversary 1month muhammad muhaimin bin mohd noor <3 I sayaaanggg kan you sgt sgt. I cintakan you sepenuh hati I :) Thanks sbb selama kita knl ni you jaga I you happy kan I. Even banyak sgt dugaan yg kita tempuh mase sebulan ni kita still boleh bertahan kan :') Okay listen sayang, I know you dduk asrama I dduk luar. you tak perlu nk risau apa I buat dkt luar ni sbb I still akn setia dgn you. Jangan risau okay I just sayang you je. I perlukan you dlm hidup I so tak perlu I nk crik org lain untk ganti tmpt you.

You. I harap sgt you boleh setia dgn I. I harap sgt you tak kecewakan I. I harap you akn fhm perasaan I. I nak you jaga I. I nak you sentiasa ada dgn I :( Pleaseee okay? even mcm mna jauh skali pun kita, hati I ttp untk youuuu :') I sentiasa ada dihati you. Ingat tu! Cinta kasih sayang I takkan pernah berubah untuk you. Jangan fkir bukan- bukan lgi k? Jangan sbb you fkir pasal I you tak study. I taknak mcmtu. I akn ingat sgale kngan kita selama ni dr first kita kenal smpai sekarang :') Doakan yg terbaik untk relay kitaorng.

ME LOVE YOU
muhammad muhaimin bin mohd noor <3
FOREVER AND EVER.