// Be Mine Forever ♥
Disclaimer


Hi welcome to scha roslan's blogger :) I'm not the perfect one. But, im trying to be the perfect. Please be nice here ok! Do follow me and enjoy your reading :)

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone



Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Scha Roslan 2012.


Older Posts → | ← Newer Posts
GRADUATION DAY
Saturday, 20 October 2012 , 09:57 , 0 Comment[s]
20/10/2012 GRADUATION DAY  Finally sekejap je nak habes sekolah dah :D and finally Spm lagi berapa hari :( K tknak cerita pasal Spm spoil kan mood je . K today update blog ni sbb scha just nak tunjuk gambar gambar scha time graduation siang tadi :) Lepas ni dah tak online tak tweet tweet tak blogger blogger lagi sbb nak focus study sampai habes Spm nnti. Doakan scha dapat jawab and dapat keputusan Spm yang sangat baik okay. Amin :) K back to the topic. Harini happy sgt sbb dapat brgambar dpt gelak gelak dgn semua budak form5 sekolah tu dapat lah jugak hilangkan tension bfore Spm ni kan :D K ni gambar siang tadi , Scha bertudung woiii :* hahahaaa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ONE
TWO
THREE
CHEESEE......
















 Ni jelaaa yg mampu :D Yang lain tu malas nak upload. Banyak sgt. hihi. Yes ni semua classmates scha :) Kami comel kami tahu itu :p hm nothing to say , ILOVEYOUUGUYS :*

Kenapaaa aku nampak pendek -.- Kenapa daddy tinggi :p hahaahahaaaa. Wish me luck okayy? Bye