// Be Mine Forever ♥
Disclaimer


Hi welcome to scha roslan's blogger :) I'm not the perfect one. But, im trying to be the perfect. Please be nice here ok! Do follow me and enjoy your reading :)

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone



Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Scha Roslan 2012.


Older Posts → | ← Newer Posts
Tuesday, 25 December 2012 , 08:54 , 0 Comment[s]

Hai Assalamualaikum :D Dah lama tak update blog. Now scha busy sangat :( Busy kerja lah dah hbes sekolah kan. Hm actually kerja ni pun sbb nak busy kan diri :( yelaaaaaaa, SINGLE kan. Hm *Muka comel* Hahahaaa. Serious weehh, scha tak prnh Single mcm ni punya lama. First time woii :o Ahaakzz ahakzz. Baru scha tau mcm mana rasa nyaa hidup Single :( Yaallah temukan lah sha roslan dgn teman hidup yg betul betul cintakan dia dan hargai cinta dia :') Amin. Rindduuunya nak couple :( Nak manja manja nak gurau gurau happy happy rindddu rinduuu rindduuuu x( Yaallah bila scha nak couple ni. 

Okay now scha kerja dkt PAPPARICH SOUTHGATE :) Hmm ramai weeehh laki laki hensem dtg situ xp Hahahahahaa rilex scha. Hari hari budak budak Gym dtg situ. Hari hari tgok muka yg sama je :P Lelaki tu semua boleh pandang pandang pulak kan hmmm hmm hmmm mmg MELTING laaaaaaaaa......hahaha. Tu semangat nak dtg kerja tu. At least dpt happy kan hati scha ni :') Yelaaa im lonely now *muka seposen* This year punya Birthday dah lah tak best lgsung :'( Couple takdaa. Hmm bosannyaa hidup :( Giveup with all of this things. Hm. Seriously sape yg nk crik scha skrng ni mmg susah. Sbb busy sangaaaat now :') Im sorry guys kalau scha dah tak layan dah tak tegur or dah lepak dgn korng semua lagi. Scha nak mulakan hidup baru :') Ni bukan scha yg dulu. This is my new life. Nak lupakan semua bnde bfore ni. Nak busykan diri sbb nnti senang nak lupakan semua orng. hmmm yeah :') Jangan cari Scha lagi ok? Im so sorry. bye guys. Loveyouuuuu :*