// Be Mine Forever ♥
Disclaimer


Hi welcome to scha roslan's blogger :) I'm not the perfect one. But, im trying to be the perfect. Please be nice here ok! Do follow me and enjoy your reading :)

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone



Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Scha Roslan 2012.


Older Posts → | ← Newer Posts
Hello Guys :D
Thursday, 14 March 2013 , 21:25 , 0 Comment[s]


Hello everybody :) Sorry dah lama sangat scha tak update blog ni. Busy sampai takda masa nak update. Okay now scha kerja Modeling, Apple Talent  Management dekat area ampang. Baru nak berjinak jinak dalam dunia modeling ni :3 Doakan scha berjaya dalam bidang ni k? what Bf? hahaahhaa I'm totally Single :) Scha dah malas nak fikir pasal benda ni lagi dah. Actually dah 3 bulan 4 bulan mcm tu lah scha single. lamakan? yaa first time lama mcm ni. hahha. Takpa scha nak rest kan hati scha ni dulu :) Hati yg terlalu sakit dgn cinta cinta yg salah :) 20/3 ni result SPM keluar. Ya Allah, takut sangat :( Scha cuma harap scha dapat buat parents scha tersenyum bila scha dapat result spm nnti :') Ya allah berikanlah keputusan yg cemerlang dalam SPM scha ya Allah. Yang scha tau. Lepas result Spm keluar scha nak sambung belajar mcm mana mama scha suruh and teruskan kerjaya scha dlm bidang modeling ni :) Scha yakin satu hari nanti scha akan dpt jodoh baik. Scha dah terlalu sakit nak tanggung semua ni selama ni. Semua lelaki bgi harapan palsu :') Takpa hanya Allah yg akan balas segala perbuatan dia. Satu je yg scha harapkan, bila scha dah lupakan someone dah move on, pleasee jgn datang balik dlm hidup scha. tu yg scha harapkan :) Hati scha terlalu sakit nak memaafkan lelaki yg pernah hadir dlm hidup scha hanya nak sakitkan hati scha. Oh God, only you know how hurt I feel now :') Just forget about it scha. Now scha nak Move on :) Nak refresh balik hidup scha. Nak lupakan semua org yg lupakan scha. Termasuk kawan yg selama ni rapat dgn scha. Tapi sekarang dia dah berubah. Dia dah tak ingat scha dah tak contact scha :') Bila scha ajak lepak je mesti dia bgi alasan. Yaaa, you totally difference Lissa :') Aku tau kau dah ada Bf jangan sampai lupa kawan yg dulu sentiasa dgn kau. It's okay I'm Fine :) Biarlah, now mulakan hidup baru tanpa org yg dah pun lupakan aku. Jangan one day kau datang dalam hidup aku bila kau dah susah :) That's all. So now focus on my new life. Scha cuma harap scha dapat banggakan mama dgn ayah scha satu hari nanti :) Amin. Okay see next time, bye love yaa xx