// Be Mine Forever ♥
Disclaimer


Hi welcome to scha roslan's blogger :) I'm not the perfect one. But, im trying to be the perfect. Please be nice here ok! Do follow me and enjoy your reading :)

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone



Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Scha Roslan 2012.


Older Posts → | ← Newer Posts
Saturday, 29 June 2013 , 22:17 , 0 Comment[s]
Assalamualaikum semua, lama tak update blog. Busy study lah katakan haha :p Ok now shaa dah start sambung study dkt GEOMATIKA COLLEGE INTERNATIONAL. Dekat mana? Setiawangsa :) Shaa ambik course Diploma in Fashion Design. Kenapa sha pilih tu? Sebab shaa nak ada Butik sendiri. Rekaan semua hasil tangan shaa sendiri. Shaa nak org pakai baju rekaan shaa sendiri. Insyaallah sha nak jadi fesyen designer yg terkenal. Amin :) Sekarang pun shaa dduk rumah sendiri dekat MAGNAVILLE SELAYANG. Sape tau boleh lah ambik shaa kat sana. lepak lepak k hehe :p Before masuk college kne pegi kem motivasi dkt Melaka. Serious shaa taknak firsttime tu :( Sebab takda kawan lgsung kan. Mcm mcm org sha jumpa dkt kem. Tapi semua baik baik :) Start dkt situ shaa dpt kawan baru. yeayy! dorang semua sekepala. Dekat kem tu mcm mcm kene buat :( Mandi lumpur, kena tangkap ikan, kene denda, kena bangun pagi, banyak game kne main. Tapi tu semua kenangan :') Happy sgt dpt pegi sana even first time tu rasa mcm ganjil sbb tkda mmbe. Lepas dah 3 hari 2 malam kat sana, balik rumah shaa dkt Magnaville Selayang. Esok tu dah start taklimat semua kat college. Start belajar. Happy sangat dapat mmbe mcm dorang. Nak upload gambar tpi taktau knape blog shaa tk boleh upload :( hmm its okay. Doakan shaa berjaya okay? Thanks for reading. loveyou, bye